خانهمقایسه پاور بانک وایرلس و سیمی، کدوم را بخریم؟
جستجو
آنچه در این مقاله میخوانید

برای تامین کالای موردنیاز خود با ضمانت، کلیک کنید.

مقایسه پاور بانک وایرلس و سیمی
آنچه در این مقاله میخوانید

مقایسه پاور بانک وایرلس و سیمی، کدوم را بخریم؟

امروزه استفاده از پاوربانک یکی از بهترین و راحت‌ترین روش‌های شارژ گجت‌های دیجیتالی محسوب می‌شود. این دستگاه‌ها در دو نوع وایرلس و سیمی تولید می‌شوند، اما سوال اینجاست که آیا می‌توان یکی از دو مدل را بر دیگری ارجحیت داد یا نه؟ برای دریافت پاسخ این سوال در ادامه این مطلب با ما همراه باشید چرا که قصد داریم به مقایسه پاور بانک وایرلس و سیمی بپردازیم.

مزایای پاور بانک سیمی

در خصوص ویژگی‌های پاور بانک سیمی باید گفت که این محصولات به راحتی قابل استفاده هستند و در هر زمان و مکانی کاربرد دارند. پاوربانک‌ها می‌توانند جهت شارژ انواع دستگاه‌های الکترونیکی از جمله گوشی‌های هوشمند، لپ‌تاپ‌ها تبلت‌ها و حتی دوربین‌ها مورد استفاده قرار بگیرند.

برای استفاده از پاوربانک‌های سیمی تنها کافی است دستگاه موردنظر را به آن وصل کنید! برخلاف شارژرهای معمولی در هنگام استفاده پاوربانک‌های سیمی دیگر به آداپتور نیازی به پریز برق نیازی نخواهید داشت. در ادامه با بررسی ویژگی‌های شارژر وایرلس به مقایسه پاور بانک وایرلس و سیمی می‌پردازیم.

معایب پاور بانک سیمی

برخی از معایب پاوربانک‌های سیمی عبارت هستند از:

  • ظرفیت محدود شارژ: ظرفیت شارژ پاوربانک‌ها نامحدود نیست. از آنجایی که اکثر پاوربانک‌ها تنها دارای یک پورت خروجی هستند تنها می‌توان یک دستگاه را در لحظه شارژ نمود. همچنین اگر دستگاه شما دارای باتری بزرگی باشد، ممکن است پاوربانک شما از ظرفیت کافی جهت شارژ آن برخوردار نباشد.
  • نیاز به شارژ کردن: دیگر تفاوت پاور بانک سیمی و غیر سیمی در این است که یک پاوربانک سیمی برای استفاده باید شارژ شود، بنابراین باید پیش از خروج از منزل آن را شارژ کنید در غیر این صورت به مشکل برخواهید خورد.
  • نیاز به تماس فیزیکی: برخلاف شارژرهای وایرلس، پاوربانک‌های سیمی جهت شارژ دستگاه به تماس فیزیکی و اتصال سیمی نیاز دارند، در مقایسه پاور بانک وایرلس و سیمی، این ویژگی نوعی محدودیت به شمار می‌رود.

ویژگی های پاور بانک سیمی

ویژگی های پاور بانک وایرلس

شارژ وایرلس یک روش نوین جهت شارژ دستگاه‌های الکترونیکی محسوب می‌شود که در چند سال اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در این روش شارژر وایرلس با استفاده از امواج الکترومغناطیسی به طور بی سیم به دستگاه هدف متصل شده و آن را شارژ می‌کند.

شارژرهای وایرلس از یک پد شارژر و یک کیس تشکیل می‌شوند.. پد شارژر از سیم‌پیچ‌هایی تشکیل شده قادر به تولید امواج الکترومغناطیسی می‌باشند. کیس شارژر نیز دارای آنتن‌هایی جهت دریافت امواج می‌باشد. وقتی دستگاه الکترونیکی بر روی پد قرار می‌گیرد، انرژی بی‌سیم با انتقال به دستگاه آن را شارژ می‌کند. در ادامه با بررسی مزایا و معایب این محصول، مقایسه پاور بانک وایرلس و سیمی را به پایان می‌رسانیم.

مزایای پاور بانک وایرلس

بی شک یکی از برترین مزایای شارژرهای وایرلس عدم نیاز به استفاده از کابل است. شارژر وایرلس به صورت بی سیم انرژی لازم را به گجت شما انتقال می‌دهد. از همین روی دیگر به هیچگونه سیم و کابل نیازی نخواهید داشت. این مزیت بزرگ خصوصاً زمانی که قصد دارید چندین دستگاه مختلف را به صورت همزمان شارژ کنید بسیار کاربردی است.

دیگر مزیت شارژرهای وایرلس امکان استفاده آسان از آنها است. برای این هدف تنها کافی است دستگاه خود را برروی پد شارژر وایرلس قرار دهید تا عملیات شارژ به صورت خودکار آغاز شود. در این فرآیند دیگر نیازی به درگیری با آداپتورها و کابل‌های شارژ نیست، همچنین دیگر نگران یافتن پریز برق نیز نخواهید بود.

علاوه بر این دو مورد، با استفاده از شارژر وایرلس می‌توانید بیشتر از یک دستگاه را به طور همزمان بر روی پد شارژ قرار دهید و آن را شارژ کنید. حال اگر بخواهید با مقایسه پاور بانک وایرلس و سیمی یک گزینه را خریداری کنید، کدام محصول را انتخاب می‌کنید؟ شاید با بررسی معایب شارژرهای وایرلس در متن زیر بتوانید به جواب مطمئن‌تری دست پیدا کنید.

معایب پاور بانک وایرلس

برخی از معایب شارژرهای وایرلس عبارت هستند از:

  • مشکلات سازگاری: همه دستگاه‌های الکترونیکی با شارژ بی‌سیم سازگار نیستند. از همین روی لازم است پیش از خرید پد شارژ وایرلس، از سازگاری آن با دستگاه‌های خود اطمینان حاصل کنید.
  • سرعت شارژ پایین: در مقایسه پاور بانک وایرلس و سیمی می‌توان گفت سرعت شارژ وایرلس کندتر است، هر چند که تکنولوژی MagSafe اپل از سرعت شارژ بالایی برخوردار است.
  • محدوده محدود شارژ: شارژ وایرلس تنها در محدوده معینی در اطراف پد شارژ قابل استفاده می‌باشد.
  • بازده پایین‌تر: شارژ وایرلس معمولاً فرایند شارژ طولانی‌تری دارد و گاهی حتی به کاهش عمر باتری دستگاه‌ها و هدر رفتن انرژی منجر می‌شود. این مورد چندان برای سلامت محیط زیست مطلوب نیست.

شارژر سیم بهتره یا وایرلس؟

در نهایت پس از مقایسه پاور بانک وایرلس و سیمی می‌توان گفت که انتخاب نهایی به نیازهای خاص شما بستگی دارد. اگر به ویژگی‌هایی همچون قابلیت حمل و استفاده آسان، عدم نیاز به سیم و کابل با امکان شارژ همزمان چندین دستگاه به طور همزمان اهمیت می‌دهید شارژر وایرلس گزینه مناسبی برای شما خواهد بود.

اما اگر به سرعت شارژ بالا، سازگاری بیشتر پاوربانک با انواع گجت‌ها و همچنین به مقرون به صرفه بودن محصول مورد نظر اهمیت می‌دهید، شاید بهتر باشد به خرید پاور بانک ‌های سیمی روی بیاورید.

سخن پایانی

فروشگاه سامی لند مارکت بطور تخصصی در زمینه عرضه جدیدترین و پرفروش‌ترین محصولات هوشمند برندهای شیائومی، انکر، هایلو، کیو سی وای و… فعالیت می‌کند. این فروشگاه آنلاین با هدف تسهیل روند خرید و تسریع ارسال کالا، محصولات خود را بدون واسطه و با پایین‌ترین قیمت ممکن عرضه می‌کند.

اشتراک گذاری
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دنبال چه چیزی هستید؟